PDL Călăraşi: Deputatul Stelian Fuia s-a consultat cu primarii municipiilor Călăraşi şi Olteniţa

Deputatul PDL de Călăraşi Stelian Fuia a avut, marţi, 15 martie, o întâlnire, la sediul partidului, cu primarul municipiului Călăraşi – Nicolae Dragu şi primarul municipiului Olteniţa, Costinel Milescu.

Liderul PDL Călăraşi, Stelian Fuia, a dorit să aibă o discuţie cu cei doi primari pentru a reţine problemele celor două comunităţi şi a le reprezenta la nivel parlamentar şi guvernamental, ştiut fiind faptul că deputatul este preşedinte al Comisiei de Agricultură din Parlament dar şi apropiat de mai mulţi miniştri.

Surse din interiorul partidului ne-au dezvăluit că la masa discuţiilor s-a abordat şi subiectul atragerii de fonduri din Planul Naţional de Dezvoltare şi cum pot câştiga cele două muncipii finanţări pentru proiectele importante de infrastructură. La masa de discuţii s-au abordat, fireşte, şi subiecte politice, PDL-iştii fiind curioşi cum văd cei doi primari viitorul partidului .

La masa discuţiilor au mai fost prezenţi şi Georgel Muşat – preşedintele organizaţiei municipale Călăraşi a PDL şi primarul comunei Vâlcelele, Vasile Iliuţă.

Unii au citit și asta: