PDL Călăraşi: Dinulescu a pierdut. Fuia preşedinte

Sâmbătă, 29 ianuarie, 252 de PDL-işti delegaţi la Consiliul de Coordonare Judeţean au ales o nouă conducerea executivă.
Meciul anului a fost între deputatul Stelian Fuia şi Marian Dinulescu – preşedinte al organizaţiei PDL Călăraşi de 10 ani.
După numărarea voturilor, rezultatul l-a trimis pe Stelian Fuia în scaunul de preşedinte al organizaţiei judeţene, la un scor de 155 de voturi, spre deosebire de Marian Dinulescu care a strâns doar 97 de voturi.
Dezamăgirea se citea pe chipul lui Marian Dinulescu, care le-a spus PDL-iştilor din sală că este convins că aceştia au făcut o alegere bună.
Cei doi foşti constracandidaţi au găsit puterea să-şi adreseze cuvinte amabile şi să-şi dea mâna, după anunţarea rezultatelor.
Stelian Fuia a declarat că vrea să construiască PDL Călăraşi alături de toţi membrii de partid şi Marian Dinulescu.

Unii au citit și asta:

7 Comentarii

  1. He, he,he, dragii mosului, daca va aduceti aminte, taman idem si la fel se intampla in urma cu ceva ani in PNTCD, cand la nivel judetean conduceau Pavelescu, Gamulea, iar de la Capitala ii da indicatii Remus Opris! Cum ziceam pe altundeva, Fuia crede ca e presedinte(ca si Oana la PSD), dar o sa conduca grupul de calaraseni din jurul lui, care au mizat acum pe calul castigator. Cat o sa se bucure de castig, asta e o alta poveste.

  2. 🙂 Niste ciolanari tradatori, unii s/au vandut la bucuresti, altii la calarasi, cine da inapoi pensia ciuntita cu 5% la amaratii de pensionari aprobata de guvernul lui fuia, cumva chiar de acesta? Au castigat cartitele si lingaii, stati pe faza sa l vedeti pe fulea pe la calarasi, astia or sa fie ca la psd – geoala, geoala, geoala scrie pe ei.

  3. In Calarasi PDL nu va obtine 7% cu o astfel de echipa.Nimeni nu-i cunoaste, nimeni nu are incredere in ei. Pacat ca nu sunt mai uniti, se lupta intre ei uitand ca trebuie sa fie un exemplu.
    Eu l-am votat pe domunul Basescu.
    O zi buna!

  4. 3% sondaj PD-L Calarasi?! Ce se intampla daca te duci la piata la Big si zici ca esti de la PD-L, cu Basescu si cu Boc? Te repara Giurca la ortopedie?

  5. @marin: sa-l mananci fript, daca l-ai votat! sau probabil ca tie ti-a crescut salariul, pardon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*