PDL Călăraşi reclamă că i-au fost rupte bannere cu Dragu + Băsescu

banner Basescu si Dragu“Partidul Democrat Liberal – organizaţia judeţeană Călăraşi, protestează faţă de atitudinea competitorilor electorali de a rupe două bannere din municipiul Călăraşi,  în care apărea primarul municipiului, Nicolae Dragu, cu mesajul de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu.”- se arată într-un comunicat de presă înaintat astăzi către redacţiile din Călăraşi.

Partidul Democrat Liberal Călăraşi atrage atenţia că dacă se va mai confrunta cu astfel de situaţii va face plângeri penale pentru identificarea autorilor fizici şi morali.

„Pentru fiecare banner distrus, vom pune alte şase în loc ca să demostrăm că asemenea acţiuni ilegale şi profund imorale nu ne descurajează”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale Călăraşi a PDL, Georgel Muşat.

Chestionat cu privire la reclamaţia PDL, liderul PNL Călăraşi – Răducu Filipescu spune că bannerele cu Băsescu nu au fost rupte de liberali, dând vina pe calitatea proastă a acestora: “Dacă faci multe, le faci şi proaste. D’aia se rup…”

Mircea Geoana

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

 1. Asa se intampla cand pe acelasi banner apar doi oportunisti politici. Problema este ca in general populatia nu-i prea iubeste pe acesti doi indivizi care de altfel se afla la apus de soare. Unul in decembrie si altul in 2012. Oricum daca Basescu nu va iesi ca presedinte al Romaniei, Dragu isi va schimba peste noapte optiunea politica. L-am vazut de atatea ori trecand de la un partid la altul. Cred ca UDMR-ul a ramas singurul partid in care el nu a fost membru marcant. Cu siguranta isi va gasi el stramosi comuni de la marea descalecare. Oricum…..PNL-isti nu au de ce sa fie suparati deoarece pretul tradarii si al apropierii lui Dragu fata de Basescu l-a constituit de fapt inaintarea la gradul de maior in rezerva a acestui “caprar” de Calarasi.

 2. Mai Claudica, tu ai o problema finaciara mare si una intelectuala profunda.
  Sfat : Nu te baza ca cea finaciara se va resolva prin faptul ca ai ajuns sa jignesti, la comanda, oameni
  pe care nici macar nu-i cunosti.
  Este pacat de tine. Dupa nume, pari un ceva inteligent.

  “La multi ani” Geoana.

  ps: sa nu aud ca sunt pdl-ist imputit sau mai stiu eu ce. nu-s membru si nici simpatizant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*