PDL Călăraşi reclamă că i-au fost rupte bannere cu Dragu + Băsescu

banner Basescu si  Dragu“Partidul Democrat Liberal – organizaţia judeţeană Călăraşi, protestează faţă de atitudinea competitorilor electorali de a rupe două bannere din municipiul Călăraşi,  în care apărea primarul municipiului, Nicolae Dragu, cu mesajul de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu.”- se arată într-un comunicat de presă înaintat astăzi către redacţiile din Călăraşi.

Partidul Democrat Liberal Călăraşi atrage atenţia că dacă se va mai confrunta cu astfel de situaţii va face plângeri penale pentru identificarea autorilor fizici şi morali.

„Pentru fiecare banner distrus, vom pune alte şase în loc ca să demostrăm că asemenea acţiuni ilegale şi profund imorale nu ne descurajează”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale Călăraşi a PDL, Georgel Muşat.

Chestionat cu privire la reclamaţia PDL, liderul PNL Călăraşi – Răducu Filipescu spune că bannerele cu Băsescu nu au fost rupte de liberali, dând vina pe calitatea proastă a acestora: “Dacă faci multe, le faci şi proaste. D’aia se rup…”

Mircea Geoana

Unii au citit și asta: