in

PDL dă afară toţi directorii PSD | Citiţi lista cu înlocuirile de la Călăraşi

ceasul PDL În maxim trei zile, toţi primarii instituţiilor deconcentrate, numiţi cu sprijinul PSD, vor fi schimbaţi din funcţii, a anunţat, la Călăraşi, deputatul PDL Stelian Fuia.

Acesta consideră că schimbarea directorilor PSD cu alţi oameni, de la PDL, este normală atâta vreme cât PSD a ales să iasă de la guvernare.

„Trebuie ca PSD să înţeleagă. Funcţia de director este o funcţie politică. Când PSD era la putere de la 8 la 4, apoi de la 4 la 2 noaptea era în Opoziţie şi înjura guvernul… Acum sunt în Opoziţie. Pleacă acasă…”- spune deputatul PDL Stelian Fuia.

Deja, unora dintre directori le-au venit ordinele de demitere (Nicolae Ţifrea – DGFP, Nadia Robuleţ – DJTS, Dorinel Dincă – CSM) celorlalţi le vor sosi documentele de demitere, de la ministere, în maxim trei zile. Deputatul Fuia mai spune că are semnale că unii directori se pregătesc să intre în concedii medicale.

Citiţi în continuare lista cu numele persoanelor propuse de PDL să-i înlocuiască pe PSD-iştii din fruntea instituţiilor deconcentrate din Călăraşi:
lista inlocuiri directori Calarasi