Penibil! Şova l-a confundat pe Tărăcilă cu primarul unei comune

Primar Unirea confundat cu Taracila
Primarul Anghel Olteanu – in plan apropiat

 

Moment jenant la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Călăraşi, de joi, 24 iulie. Fostul ministru al Marilor proiecte şi fost preşedinte al PSD Călăraşi, Dan Şova a reuşit să se facă de râs, arătând că nici măcar nu-i cunoaşte pe oamenii din organizaţia pe care a condus-o.

Dacă declaraţia sa cum că bunele rezultate ale PSD Călăraşi, de la alegerile europarlamentare, i se datorează a fost primit cu aplauze politicoase, toată lumea ştiind că Şova a fost o prezenţă extrem de palidă în viaţa organizaţiei, fostul ministru s-a făcut efectiv de râs în momentul în care l-a confundat pe fondatorul PSD Călăraşi şi fost vicepreşedinte al Senatului, DORU IOAN TĂRĂCILĂ, cu un primar de comună.

Dorind să arate că este recunoscător celor care au făcut istoria PSD, Dan Şova a declarat: “Organizaţia asta are oameni în istorie pe care se poate bizui. Şi-l felicit pe domnul preşedinte Tărăcilă… îl văd acolo, în stânga sălii.”

Penibilă confuzie. Cel pe care Şova îl vedea drept Doru Ioan Tărăcilă era, de fapt, Anghel Olteanu, primarul comunei Unirea, din judeţul Călăraşi. Asta arată multe despre implicarea lui Şova în viaţa PSD Călăraşi, din moment ce acesta a reuşit să facă o astfel de confuzie.

Victor Ponta, către social-democraţii din Călăraşi:  Sper la anul să ne reîntâlnim ca preşedinte al României

Unii au citit și asta: