Pentru două săptămâni: Fiat opreşte fabricarea modelului Panda

Fiat a anunţat o pauză de două săptămâni la fabrica din Pomigliano pentru a regla raportul dintre cerere şi producţie. Uzina respectivă produce modelul Panda.

Fiat va suspenda producţia la uzina din Pomigliano preţ de două săptămâni, pentru a evita acumularea stocurilor inutile de vehicule.Uzina Fiat din Pomigliano produce modelul Panda şi va fi închisă în perioada 20-31 august, prelungind alte două săptămâni de oprire, când era programată vacanţa muncitorilor. Reprezentanţii Fiat au invocat dificultăţile de pe piaţa din Europa pentru a justifica suspendarea producţiei pentru încă două săptămâni. Salariaţii uzinei Fiat din Cassino analizează intrarea în grevă pentru a protesta faţă de posibila închidere a uneia dintre unităţile de producţie ale grupului în acea regiune.
În prima jumătate a anului curent, piaţa auto din Europa a scăzut cu 6.3 procente, marcând 6.89 milioane de unităţi. Între timp, piaţa din Italia a scăzut cu 19.7 procente, înregistrând doar 814.179 unităţi vândute în şase luni.

Citeşte toată ştirea pe www.automarket.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*