Pentru Elena Gheorghe, toamna începe cu “Numele Tău”. VIDEO

Elena Gheorghe a lansat cea mai romantică piesă a toamnei, “Numele Tău”. Melodia primeşte un videoclip care spune o poveste frumoasă de dragoste, pe un fundal câmpenesc cu tentă de film cu cowboy.

În doar câteva zile piesa “Numele Tău” a ajuns direct în Trending şi a urcat chiar pe locul 3 în top. Elena Gheorghe vine după hituri ca “Luna Albă”, “Ela Ela” şi “Steaua Imshata”. Toate acestea se află pe albumul “Luna Albă” şi marchează o perioadă în care artista s-a întors la origini şi a cântat în limba aromână. După aproape un an, iată că Elena a lansat o melodie în limba română.

Pentru a realiza acest single, talentata artistă a colaborat cu George Sava, Alex Pelin şi un cvartet de coarde. În acest din urmă grup se află şi cumnata Elenei, Alexandra Ene. “Numele Tău” combină o chitară discretă cu o voce picurată suav ce cântă despre primele sărutări şi primele zvâcniri ale iubirii în inimile tinerilor. Pe parcursul piesei descoperim că e mai mult decât o iubire adolescentină, iar protagonista a visat chiar din prima clipă să poarte numele lui, unindu-se prin căsătorie.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: