Percheziții în Călărași: persoane reținute și produse confiscate

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice, în județul Călărași, la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2018 – ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras cantități de pește din amenajări piscicole, folosind fără drept instrumente interzise prin lege.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 32 plase monofilament în lungime de 15.000 metri, 25 de setci în lungime de 2.000 metri, 5 bărci pneumatice profesionale, 2 binocluri profesionale și 48 plute de susținere a plaselor.

22 de persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Unii au citit și asta: