Peste 200 de sancțiuni, aplicate de polițiștii călărășeni

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin serviciul 112. Au constatat 23 de infracțiuni și au aplicat 210 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 71.000 de lei.

În perioada 15 – 17 iunie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 4 acțiuni și s-a intervenit la 134 de evenimente, dintre care 127 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 23 de infracțiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 210 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 71.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 11 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Unii au citit și asta: