in

Peste 3,5 milioane de euro, nerambursabili, pentru reabilitarea Policlinicii nr.1 din Călăraşi

Miercuri, 28 aprilie 2010, la ora 10,00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, va fi semnat contractul de finantare a Proiectului “Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi”.

Cu acesta ocazie, va sosi la Calarasi, Gabriel Friptu – directorul general al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei. La eveniment vor mai fi prezenti, Raducu George Filipescu – presedintele Consiliului Judetean Calarasi, precum si Liviu Musat – directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Valoarea totala a Proiectului “Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi” este de 19.783.631,62 lei, din care contributia solicitantului este de 1.841.748,62 lei, iar asistenta financiara nerambursabila se ridica la 14.809.448,38 lei. Diferenta o reprezinta T.V.A.-ul aferent.

Perioada de implementare a proiectului este de 20 de luni, dintre care 12 luni sunt acordate lucrarilor de reabilitare si modernizare a celor 22 de cabinete aflate in ambulatoriu.

Locatia va fi dotata cu  echipamente medicale de specialitate, echipamente medicale de radiologie si cu mobilier in valoare de aproximativ 5.000.000 lei.