Peste 400 de sancțiuni, aplicate de polițiștii călărășeni

În acest weekend, poliţiştii călărăşeni au intervenit la peste 140 de solicitări ale cetăţenilor, au constatat 41 de infracţiuni şi au aplicat 444 de sancţiuni contravenţionale.

În perioada 31 ianuarie – 02 februarie, peste 200 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 7 acţiuni şi s-a intervenit la 143 de evenimente, dintre care 134 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 41 de infracţiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 444 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 188.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 7 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 38 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.

Unii au citit și asta: