Petre Leonard Florin: “Oltenița este un cimitir economic”

“Ca niciodată, Oltenița a ajuns într-un hal fără de hal. Este un cimitir economic, sărăcie cruntă, oamenii vor să muncească și nu au locuri de muncă. 4000 de oameni pleacă zilnic la București, la serviciu, iar 5000 de oameni au plecat la muncă în străinătate. Nu există familie în Oltenița care să nu aibă o rudă, mai apropiată sau mai îndepărtată care să nu facă naveta la muncă, ori mutați definitiv prin alte țări.”- spune Petre Leonard Florin, om de afaceri din municipiul Oltenița.

Petre Leonard Florin este candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Oltenița și crede că are o șansă la alegerile din toamnă pentru că oamenii s-ar fi săturat de modul în care a fost condus orașul de fostul primar Costinel Milescu și actualul edil Petrică Țone.

Omul de afaceri oltenițean spune că are și soluții pentru revenirea la viață a orășelului cu titulatură de municipiu: realizarea unui parc industrial.

Petre Leonard Florin a socotit 17.000 de locuri de muncă care au dispărut din Oltenița. Ceea ce a transformat orașul într-o ruină economică și socială. Petre Leonard Florin precizează că trebuie ca administrația locală să realizeze infrastructura necesară pentru atragerea investitorilor. Astfel se vor realiza două probleme importante dintr-un foc: bani la bugetul local din impozite și locuri de muncă pentru oltenițeni.

“Din cauza mizeriei, a sărăciei, oamenii sunt nemulțumiți de cei care ne-au condus în ultimii 16 ani, în speță domnii Țone și Milescu. Fiecare câte 8 ani.”

Petre Leonard Florin spune că a propus realizarea unui parc industrial la Oltenița pe vremea când era consilier local. Dar primarul nu a vrut să-l asculte. Atunci a hotărât că nu poate sta degeaba în Consiliu și doar să încaseze indemnizația. Și și-a dat demisia. Acum crede că oltenițenii s-au vindecat de promisiuni și sunt atenți la soluții:
“Din cauza mizeriei, a sărăciei, oamenii sunt nemulțumiți de cei care ne-au condus în ultimii 16 ani, în speță domnii Țone și Milescu. Fiecare câte 8 ani.

Eu îi las să se certe între ei pe domnii Țone și Milescu, eu am treaba mea, am soluții.
Eu am pierdut în 2012 și 2016 că n-am spus ce voiau oamenii să audă de la un candidat. Domnii Țone și Milescu, fiind politicienii vechi, îmbătrâniți în rele, le spuneau oltenițenilor ceea ce voiau ei să audă. Și au câștigat alegerile.

Eu spun ce am spus în 2012 și 2016, parc industrial. Am decis să candidez în numele oltenițenilor care trebuie să facă zilnic naveta, candidez pentru oltenițenii care au trebuit să-și abandoneze orașul și să plece cu tot cu familii în străinătate. Avem soluții și le vom pune în aplicare.”- spune candidatul PRO Români la la funcția de primar al municipiului Oltenița, Petre Leonard Florin.

Unii au citit și asta: