Piesă cu tematică socială, de la F. Charm VIDEO

F.Charm a lansat o nouă piesă cu tematică socială. Noul single cu videoclip al rapper-ului se numește ”Cea mai frumoasă greşeală”, în versuri fiindu-ne descrisă o poveste tristă, dar care se repetă de la o generație la alta.

După piesele cu mesaj ”Sunt Om” și ”Adevăratele probleme feat. Oana Marinescu”, F.Charm revine cu o nouă melodie de impact, intitulată ”Cea mai frumoasă greşeală”. Rapper-ul ne vorbește despre copiii care se nasc din relații abuzive și despre dificultățile prin care trece o tânără mamă, rămasă fără sprijinul partenerului de viață.

”Când un copil naște alt copil / Purtat greu în pântece / Se naște cea mai frumoasă greșeală / Ce mai târziu iî spune mamă”, spune F.Charm în versurile piesei sale.

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii).

În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, ”Tot ce vreau”, LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele ”Cărari pe lună” (2000) și ”Album tare de tot” (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: