Piețele din Călărași rămân deschise

Duminică, 8 noiembrie 2020, prefectul județului Călărași, Marian Stoica, s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților locale din municipii și orașe, unde au stabilit modalitatea de desfășurare a activității de comercializare a produselor de către producătorii autohtoni si nu numai.

La nivelul județului Călărași nu va fi închisă nicio piață, acolo unde activitatea poate fi organizată în zone publice deschise. Modul de desfășurare a activității a fost stabilit cu factorii de decizie de la nivel local la întâlnirea de duminică, 8 noiembrie 2020.

În schimb, se suspendă activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, precum și cea a a târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante, dar și a talciocurilor.

La acest sfârșit de săptămână s-au desfășurat câteva activități privind instituirea măsurilor în baza hotărârii de guvern 935/2020. S-a luat legătura cu fiecare Unitate Administrativ Teritorială, pentru responsabilizarea comitetelor locale pentru situații de urgență privind luarea masurilor ce vin în completarea stării de alertă prelungită la 15 octombrie.

Unii au citit și asta: