Play-out, Liga I: Dunărea Călărași joacă în deplasare. Ce crede Dan Alexa

Clasată pe locul 12 în clasamentul sezonului regulat, Dunărea Călăraşi va juca în continuare în play – out, competiţie la startul căreia se află pe locul 6, cu 12 puncte.

În prima etapă, „galben – albaştrii” vor juca în deplasare cu Dinamo, partida fiind programată vineri, 8 martie 2019, de la ora 20.30.

În sezonul regulat, ambele întâlniri s-au încheiat la egalitate: 1-1 în tur, pe Ştefan cel Mare, respectiv 0-0, în retur, la Călăraşi.

Runda inaugurală a play – out-ului continuă sâmbătă, 9 martie 2019, cu duelul dintre Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaș, programat la ora 13.00.

Duminică, 10 martie 2019, începând cu ora 17.30, se desfăşoară meciul dintre Poli Iaşi şi FC Voluntari.

Etapa se încheie luni, 11 martie 2019, tot în Moldova, cu meciul dintre FC Botoşani și Concordia Chiajna, programat de la ora 17.30.

Obiectivul echipei antrenate de Dan Alexa este salvarea de la retrogradare.

Tehnicianul „galben – albaştrilor” a declarat, după jocul de la Mediaş cu Gaz Metan (scor 0-0), că în play – out, fiecare meci este „ca o finală” şi vor avea câştig de cauză doar echipele care „greşesc mai puţin”.

„În play – out va fi o luptă grea. Mental, cred că va fi multă presiune. Echipele care fac mai puţine greşeli vor avea câştig de cauză. Presiunea e mare pentru că la două înfrângeri chiar şi ocupanta locului 8 intră în hora retrogradării. Fiecare meci e ca o finală”, a spus Dan Alexa.

Unii au citit și asta: