Pleacă deputatul Daniel Florea la UNPR?

Daniel Florea

După ce anul trecut a produs uimire în mediul politic plecarea din PNL a primarului Daniel Drăgulin, edilul alegând tabăra UNPR – Ponta, un zvon vehiculat pe la colţurile scenei politice vorbeşte acum de o posibilă plecare spre UNPR a deputatul social-democrat Daniel Florea.

Dacă ar părăsi PSD, Florea nu ar fi la prima demisie dintr-un partid pentru a se înscrie în altul, deputatul de Călăraşi câştigându-şi mandatul de parlamentar pe listele USL după ce se remarcase în politica naţională drept membru PDL.

Contactat de infomuntenia.ro, deputatul Daniel Florea a negat categoric plecarea din PSD, către UNPR: „Nici vorbă, niciodată.”

Prea puţin agreat de colegii social-democraţi de la Călăraşi, Daniel Florea este unul dintre comunicatorii vizibili ai PSD, deputatul de Călăraşi fiind prezent destul de des invitat în studiourile televiziunilor naţionale.

Daniel Florea nu stă prost nici cu banii, Daniel Florea a înregistrat în anul fiscal precedent, conform propriei declaraţii de avere, venituri nete de peste 30 de miliarde de lei vechi.

Unii au citit și asta: