in

PNL Călăraşi îl aşteaptă cu clarificări pe senatorul care s-a săturat de politică

După ce vestea că senatorul de Călăraşi Vasile Nedelcu şi-ar fi dat demisia din PNL pentru a se înscrie în Grupul parlamentar al independenţilor, a făcut înconjurul ţării, acesta spune că nu a plecat din PNL, însă reflectează la ce va face în viitor:

„Să vedem cum evoluează lucrurile. Aş vrea să-i ajut pe alegătorii mei, să vedem cum îi ajut pe fermieri, pe agenţii economici. Am avut o simplă discuţie cu cei de la Grupul independenţilor… În principiu… să vedem. N-am de ce să mă leg atât de tare nici de PNL, nici de PDL, nici de alt partid. Eu… n-aş mai vrea să fac nici un fel de politică.”

Liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, spune şi el că a vorbit cu senatorul Nedelcu, după apariţia acestei veşti, însă acesta ar fi negat adeziunea la Grupul independenţilor. Filipescu mărturiseşte că a avut o discuţie doar prin telefon cu Nedelcu, dar îl aşteaptă pe acesta să vină cu clarificări.

Filipescu spune că senatorul Nedelcu n-ar fi dat nici o clipă de gândit că ar avea motive să părăsească PNL, spunând că acesta s-a implicat serios în campania electorală pentru susţinerea lui Crin Antonescu, apoi în cea de sprijinire a lui Geoană.

Liderul PNL Călăraşi mai crede că primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, n-ar fi străin de încercarea de a-l desprinde pe senatorul Nedelcu de Partidul Naţional Liberal.

www.infomuntenia.ro