in

PNL Călăraşi vrea să strângă 3miliarde de lei pentru campanie

bani2Răducu Filipescu – preşedintele organizaţiei judeţene Călăraşi a PNL speră că liberalii vor strânge 3 miliarde de lei vechi pentru susţinerea campaniei electorale a lui Crin Antonescu, la Călăraşi.

Filipescu spune că sursa de finanţare rămân membrii PNL cu funcţii şi dare de mână, directori, consilieri locali şi judeţeni, oameni de afaceri: „Cât o vrea să dea fiecare, că doar n-o să intrăm peste ei în case, să le luăm banii din şifonier.”

Crin Antonescu este sprijinit financiar şi printr-o metodă mai nouă: contribuţia prin intermediul trimiterii unui SMS. Sistemul de finanţare prin SMS a campaniei lui Crin Antonescu beneficiază de accesul la doua numere de telefon. Astfel prin trimiterea unui SMS la nr 2746 (CRIN) sau 2741, abonaţii de telefonie mobila pot contribui cu 1 EURO, respectiv 5 EURO, la campania lui Crin Antonescu. In schimbul acestor sms -uri, cei ce contribuie vor primi un ton de apel (imnul PNL), respectiv o imagine de fundal (wallpaper) reprezentându-l pe Crin Antonescu.

Textul mesajului poate conţine numele persoanei care sprijină campania sau orice alt mesaj pe care doreşte să îl transmită preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Cel mai simpatic mesaj transmis va fi premiat cu un Notebook!