in

Poliţia Călăraşi a găsit misterul femeii care doarme în cabina telefonică

Femeie din Calarasi doarme in cabina telefonica (3)Biroul de Presă al IPJ Călăraşi a adus precizări cu privire la activităţile întreprinse de poliţişti pentru clarificarea situaţiei persoanei care şi-a găsit adăpost în cabina telefonică din apropierea Poliţiei Municipiului Călăraşi:

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban Călăraşi au întreprins verificări încă din data de 20 octombrie a.c. pentru a stabili în ce condiţii şi din ce cauze E. Florica de 48 ani, din Municipiul Călăraşi, se află în situaţia de a se adăposti în cabina telefonică situată pe Strada Eroilor.

S-a constatat că aceasta nu este o persoană fără adăpost, fiind încredinţată în aceeaşi zi familiei, care deţine o locuinţă pe Strada Lotrului din Municipiul Călăraşi. Din discuţiile purtate cu membrii familiei a rezultat că aceasta părăseşte domiciliul în mod voluntar şi că are afecţiuni psihice.

La câteva zile, femeia a revenit la adăpostul improvizat.
În cursul zilei de astăzi, poliţiştii au condus-o din nou la domiciliu şi au încredinţat-o familiei, fiul acesteia fiind sancţionat cu avertisment pentru nesupraveghere.

Poliţia Municipiului Călăraşi va înainta Primăriei Municipiului Călăraşi o adresă cu toate aspectele constatate, pentru clarificarea situaţiei acestei persoane.

Citeşte articolul: O femeie din Călăraşi doarme într-o cabină telefonică