Poliţia a reţinut 12 persoane în cazul crimei de la Gălbinaşi

Douăsprezece persoane sunt cercetate pentru omor calificat, complicitate la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi port fără drept de armă albă / Acestea sunt suspectate că au aplicat unui bărbat din comuna Gălbinaşi, jud. Călăraşi mai multe lovituri cu corpuri dure şi arme albe, victima decedând, ulterior, la spital.

La data  de 21 iulie a.c., poliţişti ai  Direcţiei de Investigaţii Criminale şi luptători S.I.A.S. din cadrul I.G.P.R. şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Intervenţie Rapidă Călăraşi, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I., sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au desfăşurat patru percheziţii domiciliare în localităţile Fundeni, Judeţul Ilfov şi Bucureşti, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

În fapt, în dimineaţa de 16 iulie a.c., cele douăsprezece persoane sunt suspectate că i-au aplicat lui A. COSTEL, de 31 de ani, din Comuna Gălbinaşi, mai multe lovituri cu corpuri dure şi arme albe, victima decedând, ulterior, la un spital din Capitală. Fapta a fost săvârşită în zona pieţei din Gălbinaşi, în împrejurări ce au tulburat grav liniştea publică.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 12 suspecţi, respectiv  U. AUREL, de 24 de ani, B. DANIEL, de 33 de ani, M. VASILE, de 28 de ani, R. CONSTANTIN, de 28 de ani, M. GHEORGHE, de 32 de ani, P. FĂNEL, de 27 de ani, M. MARIAN, de 22 de ani, R. GIGI, de 30 de ani, toţi din Comuna Gălbinaşi, Judeţul Călăraşi, B. MIHĂIŢĂ, de 32 de ani, P. ALEXANDRU, de 36 de ani, din Bucureşti, Ţ. GHEORGHE, de 46 de ani, din Comuna Dobroieşti, Judeţul Ilfov şi P. CONSTANTIN, de 25 de ani, din Oraşul Pantelimon, Judeţul Ilfov.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru omor calificat şi complicitate la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi port fără drept de armă albă.

Aceştia au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 iulie, să fie prezentaţi Tribunalului Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Unii au citit și asta:

6 Comentarii

  1. si tu sa te duci dupa ei /adica dupa tostaua si devlosu sa le incalzesti picioarele

  2. de ce mintiti cum ia-ti prins cand ei s-au predat de bunavoie,de ce nu spuneti si care a fost adevaratul motiv pentru care sa intamplat aceasta fapta, ii condamnati numai pe ei? pe ceilalti de ce nu!? acest conflict dureaza de multi ani intre aceste 2 clanuri,daca nu murea dintr-un clan se intampla in celalalt,faceti dreptate si spuneti lucrurilor pe nume,de ce nu aratati si ce a-ti gasit la celalalt clan,de ce au incendiat case?!,adica ei sunt mai presus decat legea??! traiam dupa legea lor,legea junglei,niste inculti si saracii care nu au servici,dar au vile,masini,pe care le conduc fara permis auto,au facut crime dar nu au fost judecati,au batut,au chinuit si nu au fost trasi la raspundere pentru faptele lor,condamnati in mod corect pe toti,aplicati legea daca va sta in putere,exista o lozinca: Politia siguranta si incredere! ,daca justitia nu ne ofera siguranta,atunci cine??!
    Lasam criminalii sa ne conduca,ne implicam in jocul lor tampit,de fiecare data pentru faptele urate facute de ei nu au fost trasi la rapundere,si de acesti baieti,multi nevinovati sa plateasca pentru razboiul dintre: TOSTAUA si ALBU.

  3. lasilor nu mai spune ti nimic ,a ti vazut ca daca nu au fost vinovati lea dat drumu procuroru,vi se vede dujmania pe fete,Marian sa il aiva pe devlosu toata viata lui pe constiinta ca din cauza lui a murit.rusine marian albu

  4. baaaaaaaaa infectilor meritati sa muriti …. culmea ca mihaita e cumatru cu mn mancalar canceru si pe el si pe sorsa stefania ca la facut pe unckimiu vasile sa uite de familia lui ………. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu …………………………………………………………………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*