Poliţia a reţinut 12 persoane în cazul crimei de la Gălbinaşi

Douăsprezece persoane sunt cercetate pentru omor calificat, complicitate la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi port fără drept de armă albă / Acestea sunt suspectate că au aplicat unui bărbat din comuna Gălbinaşi, jud. Călăraşi mai multe lovituri cu corpuri dure şi arme albe, victima decedând, ulterior, la spital.

La data  de 21 iulie a.c., poliţişti ai  Direcţiei de Investigaţii Criminale şi luptători S.I.A.S. din cadrul I.G.P.R. şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Intervenţie Rapidă Călăraşi, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I., sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au desfăşurat patru percheziţii domiciliare în localităţile Fundeni, Judeţul Ilfov şi Bucureşti, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

În fapt, în dimineaţa de 16 iulie a.c., cele douăsprezece persoane sunt suspectate că i-au aplicat lui A. COSTEL, de 31 de ani, din Comuna Gălbinaşi, mai multe lovituri cu corpuri dure şi arme albe, victima decedând, ulterior, la un spital din Capitală. Fapta a fost săvârşită în zona pieţei din Gălbinaşi, în împrejurări ce au tulburat grav liniştea publică.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 12 suspecţi, respectiv  U. AUREL, de 24 de ani, B. DANIEL, de 33 de ani, M. VASILE, de 28 de ani, R. CONSTANTIN, de 28 de ani, M. GHEORGHE, de 32 de ani, P. FĂNEL, de 27 de ani, M. MARIAN, de 22 de ani, R. GIGI, de 30 de ani, toţi din Comuna Gălbinaşi, Judeţul Călăraşi, B. MIHĂIŢĂ, de 32 de ani, P. ALEXANDRU, de 36 de ani, din Bucureşti, Ţ. GHEORGHE, de 46 de ani, din Comuna Dobroieşti, Judeţul Ilfov şi P. CONSTANTIN, de 25 de ani, din Oraşul Pantelimon, Judeţul Ilfov.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru omor calificat şi complicitate la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi port fără drept de armă albă.

Aceştia au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 iulie, să fie prezentaţi Tribunalului Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Unii au citit și asta: