Poliţia comunitară din Călăraşi ştie ce păzeşte?

canapea ANL (1)Avem următorul comunicat de presă primit de la IPJ Călăraşi:

“Având în vedere aspectele apărute în mass-media privind tulburarea ordinii publice de către mai mulţi tineri, care distrug băncuţe din parcurile ANL 1 şi Năvodari, Biroul de presă al IPJ Călăraşi a fost împuternicit să facă următoarele precizări :

În cursul lunii septembrie, agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi – Biroului Poliţiei de Ordine Publică Urban au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea acestui gen de fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice în zona parcurilor ANL 1 şi Năvodari, fiind identificaţi mai mulţi tineri care aveau un comportament necivilizat, pentru care au fost sancţionaţi contravenţional.

Au fost solicitate date Poliţiei Comunitare Călăraşi, care are în responsabilitate menţinerea ordinii şi liniştii publice în parcurile din municipiu, şi ne-a fost comunicat faptul că în perioada 01 – 10 septembrie au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor hotărârilor Consiliului Local, menţionând faptul că nu au fost constatate distrugeri ale obiectivelor de inventar aflate în parcurile ANL 1, Năvodari şi Luceafărului.

Poliţiştii, în colaborare cu poliţişti comunitari sau reprezentanţii celorlalte structuri cu atribuţii în aplicare legii vor continua activităţile de prevenire şi sancţionare a actelor antisociale, în cadrul acţiunilor aflate în derulare la nivelul I.P.J. Călăraşi, pentru descurajarea acelor persoane care nu înţeleg să respecte drepturile celorlalţi cetăţeni.”

Dar avem şi următoarele poze făcute din parcul ANL1.  Se observă băncile rupte, sau rupte şi reparate. Asta în timp ce Poliţia comunitară susţine că “nu au fost constatate distrugeri ale obiectivelor de inventar aflate în parcurile ANL 1, Năvodari şi Luceafărului.” Poliţia comunitară din Călăraşi ştie ce păzeşte? Că noi nu mai înţelegem.

Unii au citit și asta:

4 Comentarii

 1. Carcaotasi mai sunteti voi, astia din presa! Credeti ca daca esti angajat “la stat”, trebuie sa mai si faci ceva, ca sa iei leafa? Asa mica cum este!

 2. Sunt curioasa ce “precizari”va mai face dra Ramona Tudor acum…ca pe mine” m-a impresionat” cu atentia ei fata de articolele la adresa Politiei.

 3. Georgiana draga, daca nu ai citit articolul sa stii ca el se refera la faptul ca Politia Comunitara nu isi face treaba.
  D-ra Tudor a trimis acest comunicat de care se vorbeste in articol presei.
  Ce vrei sa mai trimita?
  Sau tu pur si simplu ti s-a parut ca ai citit ceva si in spiritul de haita ai zis “sari pe ea”?
  Nu stiu ce activitate a avut sau nu a avut dansa, nu comentez si nici tin sa aflu, dar aici nu este vorba de ea!
  Treziti-va oameni buni…

 4. Politia comunitara din Calarasi “se lupta” mai nou cu pustii de cinci-sase ani. In timp ce parcul este devastat si ingropat sub coji de seminte, hartii, pet-uri, in timp ce teribilisti care nu mai au de multa vreme varsta copilariei se plimba in voie cu scuterele pe aleile parcurilor, Politia Comunitara sparge seminte sau sta la taclale si din cand in cand mai agreseaza verbal vreun copil sau il trimite acasa pentru ca asa cum afirma chiar azi un “domn” gardian “in parcul asata urechez pe cine vreau si trimit acasa pe cine vreau”.(parcul Navodari).
  Nu va pot spune inca numele acetui “domn” pentru ca a refuzat sa se prezinte , il voi afla insa si il vor afla si toate persoanele care ar putea lua atitudine in dreptul acestui personaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*