Bucureştean prin în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist din Călăraşi

Vineri, 04 iunie a.c., în jurul orei 12.00, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, cu sprijinul I.P.J.Călăraşi, au prins în flagrant un bărbat în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu suma de 1500 lei, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Bărbatul vroia să ofere banii poliţistului pentru ca acesta să-l scăpe de răspundere penală într-un dosar penal întocmit anterior, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o imbibaţie alcoolică peste limita legală.  Ofiţerul de poliţie a refuzat să se lase mituit şi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi, care a organizat flagrantul împreună cu Serviciul Poliţiei Rutiere.

În urma flagrantului, procurorul competent a dispus începerea urmăririi penale faţă de D.M., de 33 ani, din Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, ridicarea sumei de bani în vederea confiscării şi cercetarea acestuia în stare de libertate.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Hmm ce amuzant, fac mare caz cand cineva incearca sa dea mita la un politist si sunt indiferenti de faptul ca romanii dau mita la doctori pentru a primi tratament si doctori accepta mita cu placere, imi place cum s-a “schimbat” Romania, ha ha ha.

  2. pacat de el trebuia prima oara sa contacteze pe primul tigan de pe strada si rezolva sigur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*