in

Poliţist din Dragalina a făcut uz de armă pentru a potoli un agresor

Postul de poliţie Dragalina a fost sesizat prin SNUAU 112 în ziua de 03 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, de D. ŞTEFAN 57 ani, din Dragalina, cu privire la faptul că, pe Strada B-dul nr. 2, din localitate, între acesta şi N. IOAN de 47 ani, din Dragalina, a avut loc o altercaţie, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, determinată de o cauză civilă aflată pe rol, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

La faţa locului s-a deplasat un agent din cadrul Postului de poliţie Dragalina, aflat în timpul serviciului, fiind aşteptat de către D. MARIAN de 31 ani, fiul lui D. ŞTEFAN, care a devenit violent, încercând să-l lovească pe poliţist, proferând cuvinte şi expresii jignitoare la adresa acestuia.

Poliţistul l-a somat pe agresor să înceteze, aducându-i la cunoştinţă că, în caz contrar, va fi nevoit să exercite forţa, însă acesta nu s-a supus somaţiei, continuând actele de violenţă. După somaţia legală, agentul a executat un foc de avertisment, în plan vertical.

politia uz de armaÎn urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omeneşti. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj de către D. MARIAN, urmând a fi declinat, potrivit competenţei, Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Faţă de D. ŞTEFAN şi N. IOAN continuă cercetările în dosarul penal întocmit, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

PRM Călăraşi: “Turul II este decisiv. Toate partidele politice democratice şi organismele societăţii civile au datoria să combată orice formă de fraudare a alegerilor”

Ce aţi facut domnule Băsescu la Cotroceni, ati dormit?