Poliţiştii din Călăraşi au prins doi hoţi din locuinţe

Ieri, 04 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural Călăraşi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui C. Aurelian, de 24 ani, din Comuna Modelu, Judeţul Călăraşi, suspect de furt calificat, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Cercetările efectuate de agenţii Postului de Poliţie Modelu, în baza sesizării făcute de S. Tarsiţa, de 72 ani, din Modelu, privind sustragerea, în noaptea de 22/23 decembrie 2010, a mai multor produse alimentare dintr-o anexă a locuinţei sale de către persoane necunoscute, au condus la identificarea lui C. Aurelian, de la care a fost recuperat în totalitate prejudiciul.

Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Călăraşi, urmând ca în ziua de 05 ianuarie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.  — P. George, de 18 ani, din Municipiul Călăraşi, a fost reţinut pentru 24 de ore, în data de 04 ianuarie a.c., de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi, fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La sfârşitul lunii decembrie 2010, acesta a pătruns în locuinţa lui T. Gheorghe, de 80 ani, din Călăraşi, care nu se afla la domiciliu, de unde a sustras o drujbă şi o sumă de bani, creând un prejudiciu total de 3000 lei.  Poliţiştii au reuşit recuperarea drujbei şi l-au depus pe suspect în arest, urmând ca în cursul zilei de 05 ianuarie a.c. să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Unii au citit și asta: