Poliţistul mort într-un accident de circulaţie va fi înmormântat astăzi

politist mort in accident CalarasiÎn ziua de 09 noiembrie a.c., ora 19.40, pe D.N. 3, la km. 111+600 m, în afara localităţii Cuza-Vodă, judeţul Călăraşi, Ignat Tudorel, de 43 ani, din Comuna Cuza Vodă, agent de poliţie în cadrul I.P.J. Călăraşi, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire pe un segment de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, după care s-a răsturnat şi a intrat în coliziune laterală cu un copac din afara părţii carosabile a direcţiei opuse de mers.

Din accident a rezultat decesul poliţistului şi avarierea autoturismului în proporţie de 80%.
Tudorel Ignat era secretar al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Călăraşi. Apropiaţi ai poliţistului nu reuşesc să-şi explice, totuşi, cum s-a petrecut accidentul, drumul fiindu-i binecunoscut acestuia.

Prietenii, rudele şi colegii lui Tudorel Ignat îşi vor lua rămas bun de la acesta, astăzi, la ora 13, în comuna Cuza Vodă.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. D-zeu sa il ierte! L-am cunoscut, a fost si va ramane o persoana deosebita, un om la 1000 se poate naste ca dumnealui…..Condoleante famililei Stefan din Com cuza – Voda sat Ceacu

  2. Nici acum nu realizez ca nu mai este printre noi si ca s-a dus undeva sus la ingeri…A lasat un gol imens in sufletele noastre,un gol pe care nimeni nu-l va mai putea umple vreodata…A fost si va ramane cel mai bun unchi din lume…Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aseze acolo unde stau dreptii…

  3. Dumnezeu sa-l ierte ! L-am cunoscut la o petrecere,era sufletul petrecerilor ,a fost si va ramane pentru noi totii o persoana deosebita pe care nu o vom uita nici o data. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Sincere condoleante familiei Ignat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*