in

Pompierii au intervenit la inundaţiile din Budeşti

inundatii-budestiÎn data de 01.07.2009 orele 19.26 pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi să intervină în localitatea Budeşti, pe strada Agricultorilor, pentru a evacua apa provenită din precipitaţiile abundente căzute într-un interval scurt de timp, din mai multe gospodării şi locuinţe. Apa se scurgea cu repeziciune din stradă în curţile cetăţeninilor: Maria,N; Tanţa.i; Lucian.V şi Marian.D., ulterior fiindu-le inundate şi casele.

Factorii care au permis inundarea gospodăriilor şi locuinţelor respectivilor cetăţeni într-un timp foarte scurt s-au constituit a fi, în primul rând, lipsa reţelei de canalizare în zonă, cât şi necurăţarea corespunzătoare a şanţurilor din faţa gospodăriilor. S-a intervenit cu o motopompă Honda şi apa nedorită a fost scoasă din casele oamenilor, bunurile salvate în acest caz estimându-se la aproximativ 500.000 lei.

În data de 01.07.2009 orele 20.21 pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi să intervină pe strada Dumbravei la locuinţa lui Florin. P. pentru a-i evacua din casă apa provenită din precipitaţii, fiind salvate bunuri în valoare de 35.000 lei.

În data de 01.07.2009 orele 21.13 pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi să intervină în localitate, pe strada Avram Iancu la nr. 25, pentru a evacua apa provenită din precipitaţiile abundente din gospodăria şi locuinţa lui Aristiţa M. S-a intervenit cu o autospecială şi a fost înlăturată cantitatea mare de apă din gospodăria şi locuinţa mai sus menţionate, fiind salvate bunuri în valoare totală de 40.000 lei.