in

Pompierii călărășeni s-au despărțit de încă un coleg

Marți, 28 Septembrie 2021, la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi plt. adj. Bucur Gheorghe a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Plutonierul adjutant Bucur Gheorghe a ocupat funcţia de conducător autospeciale în cadrul Formaţiunii de Protecţie Civilă – Echipa Prirotehnică a Detaşaemntului de pompieri Călăraşi, participând activ la misiunile specifice de asanare a muniţiei rămasă neexplodată.

Comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant Bucur Gheorghe şi i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Written by infomuntenia.ro

Călărași: Aproape 100 de cazuri Covid-19, în ultimele 24 de ore

Noaptea Bibliotecilor, organizată și la Călărași