in

Pompierii din Călăraşi au scos o maşină din Borcea

pompieri calarasiIeri, la ora 09.51, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate să intervină în comuna Roseţi, pe malul braţului Borcea, pentru extragerea unor părţi din caroseria unui autoturism marca Dacia Pick–up. Pompierii au intervenit şi cu o barcă pneumatică, solicitarea iniţială vizând chiar posibilitatea existenţei unor eventuale victime.

La sosirea echipajelor de descarcerare şi SMURD, în urma verificărilor preliminare, s-a constatat că nu ar exista victime, dar este necesar să fie scoase din apă părţile caroseriei autoturismului pentru verficări mai atente. S-a deplasat la locul intervenţiei şi un tractor cu care au fost extrase din apă elementele din caroseria Daciei. La intervenţie au fost prezenţi şi lucrători ai Poliţiei Române. În urma analizelor efectuate la faţa locului s-a determinat faptul că nu există victime, şi că de fapt maşina în speţă fusese dezmembrată şi aruncată în apă.

Surse din cadrul IPJ Călăraşi ne-au informat că autoturismul în cauză fusese raportat ca furat, în urmă cu mai multe săptămâni.

www.infomuntenia.ro