Post vacant la ADR Sud Muntenia, Serviciul Administrativ

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează în data de 10 iulie, la sediul central din Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7 A, concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor, în cadrul Serviciului administrativ.

Contractul individual de muncă va fi pe durată determinată de 12 luni din momentul angajării, pentru înlocuirea unui angajat care are contractul de muncă suspendat în perioada concediului de îngrijire copil.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

Nivel minim de studii: absolvent de școală profesională;
Capacitatea de a gestiona un volum variabil de muncă și de a respecta termenele.
Alte cerințe:

Experiența pe un post similar celui scos la concurs (asigurarea ordinii și a curățeniei) reprezintă avantaj.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din municipiul Călărași, până la data de 09.07.2019, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 10.07.2019 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769 și/sau la următoarele persoane de contact: Crivăț Aurelian Dănuț- șef serviciu administrativ, e-mail: administrativ@adrmuntenia.ro şi Mâțu Ioana- șef birou resurse umane e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro .

Unii au citit și asta: