Posturi vacante la Poliția Călărași: când are loc evaluarea psihologică

Candidații înscriși la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași în vederea ocupării cu personal recrutat din sursă externă, prin încadrare directă, vor susține evaluarea psihologică în ziua de 25 septembrie a.c..

Vă informăm că în ziua de 25 septembrie a.c., la sediul Institutului de Studii pentru Ordine Publică din București, șos. Olteniței, nr. 158-160, sector 4, se vor desfășura activitățile specifice de evaluare psihologică pentru candidații înscriși la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Candidații se vor prezenta conform planificării, respectiv seria a II-a, începând cu ora 13:00 și vor avea asupra lor actul de identitate și pix cu pastă de culoare albastră.

Programarea nominală se regăsește pe pagina web https://cl.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și la avizierele inspectoratului, unde vor fi publicate anunțuri cu precizări referitoare la programul desfășurării tuturor probelor de concurs.

Unii au citit și asta: