in

Posturi vacante scoase la concurs, la Inspectoratul de Poliție Călărași

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași scoate la concurs 30 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă.
De asemenea, sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 16 posturi de ofițeri de poliție și 14 de posturi de agenți de poliție, dar și 3 (trei) posturi vacante de agent de poliție, specialitatea logistică.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 05.10.2021 doar până la orele 16:00), la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .
În următoarele două zile lucrătoare, ulterioare depunerii cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de confirmare a primirii cererii de la aceeași adresa, precizându-se codul atribuit candidatului.
În situația în care candidatul pentru ocuparea postului vacant din cadrul nu primește confirmare, acesta se poate adresa structurii de resurse umane din cadrul unității de recrutare- I.P.J. Călărași, în vederea clarificării, la nr. de telefon 0242.306.115, 0242.306.112.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al I.P.J. Călărași, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://cl.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs .

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.
La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Written by infomuntenia.ro

Produse cosmetice vândute online, fără factură. Cât este prejudiciul adus statului

Călărași: Peste 100 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore