in

Prefectul Doru Ioan Tărăcilă: „Dacă iese PSD de la guvernare, îmi voi da demisia imediat”

Taracila CalarasiÎntrebat de ziarişti ce va face în situaţia în care, dintr-un motiv sau altul, PSD va ieşi/va fi scos de la guvernare prefectul judeţului Călăraşi, Doru Ioan Tărăcilă, n-a stat pe gânduri şi a mărturisit că.şi va da demisia din funcţie nefiind interesat de alte funcţii în structurile guvernamentale.

„Ies pe uşa din faţă, pe acolo pe unde am intrat, sigur, dându-mi demisia imediat. Nu mă voi agăţa de vreun scaun, să fac ceea ce au făcut foştii prefecţi, să mă trezesc din prefect în inspector guvernamental. Nici vorbă, eu chiar am o profesie faină (avocat – n.r.).”- a declarat  prefectul Doru Ioan Tărăcilă.

Tărăcilă s-a arătat interesat, în eventualitatea părăsirii scaunului de prefect, de reîntoarcerea în politică, acesta autosuspendându-se din PSD, înainte de a accepta funcţia de prefect: „Voi da posibilitatea şi colegilor din PSD să aprecieze, fiind alături de ei în lumea civilă şi fără bariere, dacă au nevoie de vocea autoritară sau de mâna fermă a cuiva în mijlocul lor.”

www.infomuntenia.ro