Prefectul Enciu zice că n-a vrut să facă trafic de influenţă

Nemulţumit că o instanţă a Tribunalului a emis o decizie prin care viceprimarii din Călăraşi au fost declaraţi incompatibili cu funcţia de consilier local, ceea ce atrage şi obligativitatea anulării hotărârilor de consiliu local care s-au luat cu votul acestora, primarul Nicolae Dragu, a declarat că justiţia din Călăraşi este o “nenorocire”.

Declaraţia primarului că s-a dus alături de prefectul Niculae Enciu ca să stea de vorbă cu judecătorul care a dat decizia, a creat chiar suspiciunea unui trafic de influenţă.

Jurnaliştii l-au întrebat pe prefectul Niculae Enciu dacă separaţia puterilor în stat mai funcţionează când acesta se duce să ceară explicaţii unui judecător care a emis o decizie. Prefectul a explicat, însă, că a fost mânat de intenţii bune.

Prefectul Niculae Enciu a adăugat că a vrut să aibă o discuţie cu judecătorul ca să vadă ce se poate face ca Primăria să nu mai ajungă client al Tribunalului. (sursa: Radio Voces Campi)

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Dom’ prefect s-a dus doar la o cafea, ce sunteti carcotasi? Putea sa-l lase pe Fratioru’ fara sprijin in fata judecatorilor astora care-l persecuta?

  2. pai parca era inspectia judiciara pe capul lor, la ,,jumecatorii,, astia, ca la calarasi, la nimeni, ce ati uitat ca de deciziile astora se plang multi? mutati va actiunea in alta parte, dormiti mai linistiti ca nu va fura ,,avocatul,, care joaca la 2 capete, verificati va sa nu va dispara acte sau sa va fie inlocuite in dosar, luati va si un detectiv particular sa va verifice ,,avocatul,, samd, sfatul nostru evitati … salarii nesimtite, un amarastean de bugetar -4 milioane astia suta si ceva de milioane, un medic primar cu studii pana peste cap, abia sare de 10-15 milioane, astia 100 si ceva de milione, fara ,,bonusuri”… sa-i dam la export la bulgari! facem schimb 10 judecatori pe un anestezist bulgar – face toti banii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*