in

Prefectul Tărăcilă a donat bani pentru ajutorarea unei familii din Ciocăneşti

Maria Carneci si Doru Ioan Taracila prefect CalarasiCunoscuta cântăreaţă de muzică  populară, Maria Cârneci s-a întâlnit marţi, după amiază, cu prefectul judeţului Călăraşi, Doru Ioan Tărăcilă. Protagonista emisiunii “Aruncaţi din tren” ce va fi difuzată de Antena 1 pe 7 septembrie a.c., a solicitat şi sprijinul prefectului în colectarea unei sume de bani pentru ajutorarea unei familii nevoiaşe din comuna Ciocăneşti care are nu mai puţin de 13 copii, cel de-al 14-lea urmând a se naşte într-un viitor apropiat.

Personal, prefectul Tărăcilă  a donat suma de 550 RON, colectivul de salariaţi din cadrul Instituţiei Prefectului oferind suma de 300 RON prin intermediul liderului de sindicat, George Iacob. “Deşi traversăm vremuri de criză, îmi face plăcere să sprijinim această iniţiativă a dumneavoastră. Banii nu sunt mulţi dar sper să conteze acest acest sprijin oferit cu multă căldură nu doar de mine ci şi de colegii mei din prefectură” i-a transmis prefectul Tărăcilă îndrăgitei soliste. Maria Cârneci i-a mulţumit pentru gest şi pentru primirea de care a avut parte, susţinând că “mă simt onorată să vă reîntâlnesc domnule prefect Tărăcilă. Demersul emisiunii noastre este, unul, umanitar şi sperăm ca la sfârşit să putem strânge la Călăraşi cea mai mare sumă de bani”.

În prima ediţie a emisiunii “Aruncaţi din tren” competiţia se va derula între vedetele Maria Cârneci, Gina Pistol şi Andrei Duban care reprezintă judeţele Călăraşi, Olt, respectiv Vaslui. Potrivit formatului show-ului, este identificat un caz social deosebit, protagoniştii având misiunea de a colecta câte o sumă de bani pentru ajutorarea celor nevoiaşi. Concurentul care strânge cea mai mare sumă va fi declarat câştigător.