in

Prefectul Tărăcilă se întâlneşte cu toţi prefecţii din ţară

taracila1Marţi, 16 iunie a.c., începând cu ora 10.00, prefectul judeţului Călăraşi, Doru Ioan Tărăcilă va participa la o întâlnire de lucru cu ceilalţi prefecţi din ţară, ne informează Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Călăraşi.

În cadrul întrunirii care va avea loc la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor vor fi abordate teme privind activitatea generală a Instituţiei Prefectului, a serviciilor publice comunitare de paşapoarte şi regim premise de conducere şi certificate de înmatriculare a vehiculelor, situaţiile de urgenţă şi dezvoltarea capacităţii administrative.

Miercuri, 17 iunie 2009, reprezentantul Guvernului în teritoriu va participa la un seminar şi la o expoziţie de o zi cu produse şi aplicaţii ale companiilor reprezentative, organizate de Ambasada Britanică în colaborare cu industriile  britanice din domeniul securităţii şi apărării. Evenimentul va avea loc la hotel Radisson în intervalul 10-17.30, fiind invitaţi prefecţii judeţelor situate pe graniţa naţională.