in ,

Premierul Ciucă a vizitat pasajul de la Drajna și două firme private din Călărași

Comunicat de presă. Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat miercuri, 15 martie 2023, într-o vizită de lucru în județul Călărași. Alături de ministrul Lucian Bode și de șeful Cancelariei Primului Ministru, Mircea Abrudean, însoțit de președintele Organizației Județene Călărași a PNL, senatorul Ciprian Pandea, premierul Nicolae Ciucă a oprit, în drum spre obiectivele din program, la pasajul de la Drajna, unde s-a întâlnit cu primarul Gabriel Stanciu și cu constructorul.

Aici, șeful Executivului a primit asigurări că până la finalul lunii mai circulația pe pasaj va fi deschisă. Apoi, programul zilei a continuat cu vizita la ferma Enigmar Agro SRL, din comuna Alexandru Odobescu, beneficiară de fonduri oferite de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, condusă de liberalul călărășean Geoorge Chiriță.

Vizita de lucru din județul nostru a delegației guvernamentale s-a încheiat la societatea Gimart, din municipiul Călărași, singurul producător din România de echipamente complete de punte pentru vase de pescuit, științifice, de cercetare și militare.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a dorit să aibă o întâlnire și cu Organizația județeană a PNL, întâlnire la care au participat primarii liberali, președinți de filiale locale, directori de deconcentrate.

PNL Călărași