Premiul Mentor pentru excelență în educație, pentru profesorii și antrenorii din Călărași

În această lună, profesorii și antrenorii din Călărași pot fi nominalizați la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Anual sunt premiați 10 profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut un rol important în viața lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Detalii și formularul de nominalizare online poate fi găsi accesând acest link: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program, Fundația pentru Comunitate dorește să atragă atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Sunt căutați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Oricine îi cunoaște, poate să îi nominalizeze la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

În 2017, din Călărași a fost premiat Bănățeanu Daniel, antrenor de canotaj.

Unii au citit și asta: