Premiul Mentor pentru excelență în educație: Ultima lună pentru depunerea nominalizărilor

Fundatia Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori care au avut un rol important în viața discipolilor, în viața tinerilor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Nominalizările se trimit online până în 31 decembrie 2019.
Detalii și formular de nominalizare: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program este atrasă atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Sunt căutați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Oricine îi cunoaște, îi poate nominaliza la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2020 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare. Lista premianților se publică în ziua decernării premiilor.

Gala Premiilor Mentor se va organiza la Teatrul Odeon din București, în data de 28 aprilie 2020, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Unii au citit și asta: