Preşedinta PSD Calarasi: “Dacă trebuie să cadă preşedintele pentru ca acest popor să supravieţuiască, să cadă preşedintele!”

După eşecul moţiunii de cenzură, care  mai avea nevoie de doar opt voturi pentru ca Guvernul Boc să fie demis, preşedinta PSD Calarasi, deputata Oana Niculescu Mizil, spune, într-un comunicat de presă, că “Dacă trebuie să cadă preşedintele pentru ca acest popor să supravieţuiască, să cadă preşedintele!”

Organizaţia Judeţeană Călăraşi a PSD se declară nemulţumită de maniera antisocială a celor trei parlamentari aleşi de cetăţenii judeţului la votarea moţiunii de cenzură.

Este vorba de Senatorii Constantin Dumitru(PD-L), Vasile Nedelcu(UNPR) şi deputatul Stelian Fuia(PD-L) care arătat că puţin le pasă de soarta celor care i-au votat şi care au avut încredere că le vor reprezenta interesele în Parlamentul României, se arată în comunicatul preşedintei PSD Călăraşi.

În acelaşi document, Oana Mizil spune că deşi călărăşenii şi-au exprimat vehement dorinţa ca moţiunea să fie votată, parlamentarii PDL şi UNPR nu au ţinut cont de cerinţele oamenilor din propriile lor colegii.

“Călărăşenii trebuie să ştie cine le interzice dreptul la viaţă. Trebuie să înţeleagă că au dreptul să le ceară celor pentru care au votat, atât la alegerile parlamentare cât şi la cele prezidenţiale, să îşi respecte promisiunile şi să le asigure o viaţă decentă, lor şi familiilor lor. Dacă nu sunt în stare să facă asta, să plece!”, este de părere deputata Oana Niculescu-Mizil .

Preşedinta PSD a promis acţiuni concertate împotriva guvernanţilor, fără să se sfiiască a aminti chiar de demiterea lui Traian Băsescu: “Dacă trebuie să cadă preşedintele pentru ca acest popor să supravieţuiască, să cadă preşedintele!”

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. DE 20 ani tot voi PSD ati fost la manevra si uite cum a ajuns tara .. Va faceti ca nu auzti injuriile oamenilor .,cva nu vedeti dezastrul facut de voi si mai aveti tupeul sa veniti sa spuneti:::SA CADA GUVERNUL DACA NU ASIGURA ____ETC______pai nu aveti pic de rusine multi dintre pads-isti sa repetati mereu ca ::VAI !___NOI SINTEM CORECTIII SI BiiUNEFACATORIII ACESTEI TARI ____cum ??? ce se vede in urma voastra DEZASTRU—–si DEZBINAREA MASELOR si nu va opriti ,mergeti cu pasi grabiti ptr,. a duce tara in prapastie si sa strigati HOTIIIIISA VOTEZE CADEREA GUVERNULUI ?ai vrea tu——-inca mai are guvernul sustinatori—ARDEALUL -vegheaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*