Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită la Călărași

La finalul săptămânii trecute, la invitația Asociației Județene de Fotbal Călărași, administrația Federației Române de Fotbal a efectuat o vizită de lucru in județul Călărași.

Au fost inspectate terenurile din localitățile Călărași, Lehliu-Gară si Oltenița, unde urmează sa se construiască baze sportive prin Compania Națională de Investiții.

Pe parcursul deplasării, președintele FRF, Răzvan Burleanu, împreună cu Secretarul General FRF, Gabriel Bodescu, președintele Comisiei Tehnice FRF, Mihai Stoichita si managerul Departamentului Competiții FRF, Felix Grigore, au vizitat și Baza Sportivă Ion Comșa din municipiul Călărași, Liceul Tehnologic Duiliu Zamfirescu din comuna Dragalina – liceu cu clase cu profil sportiv, Baza Sportivă Vasile Enache din comuna Modelu, Baza Sportivă din comuna Borcea și Baza Sportivp Mostiștea Ulmu din comuna Ulmu.

La finalul vizitei de lucru, delegatia FRF a participat la intâlnirea cu reprezentanții membrilor afiliati AJF Călărași, unde au purtat discuții referitoare la situația actuală a fotbalului românesc, cat și la posibilitatea reluării campionatelor de copii și juniori, si la nivelul echipelor de amatori.
Cu aceasta ocazie, a fost inaugurat noul sediu AJF Calarasi, situat în strada Sf. Nicolae nr. 1.

Unii au citit și asta: