Președintele în Călărași. Ce a zis Klaus Iohannis despre călărășeni

Vizită scurtă a președintelui Klaus Iohannis în județul Călărași. Președintele a vizitat o școală din comuna Gălbinași, după care a dat o fugă în capitala de județ pentru a se întâlni cu simpatizanții săi din Călărași. Iohannis a fost așteptat pe platoul din fața Primăriei de aproximativ 1000 de susținători, majoritatea membri ai Partidului Național Liberal.

Șeful statului s-a întâlnit, separat, cu primarii PNL și liderii liberali din județ, în sala de ședințe a Primăriei.

Daniel Drăgulin: “Vom câștiga alegerile prezidențiale, iar anul 2020 ne va găsi victorioși în alegerile locale și parlamentare”

Președintele Organizației Județene Călărași a PNL, Daniel Drăgulin, i-a promis președintelui mobilizare maximă pentru câștigarea alegerilor prezidențiale:

“Aveți în față o armată de primari. Județul Călărași are 37 de primari PNL dintr-un număr total de 55. Ne așteaptă o perioadă în care munca intensă și mobilizarea vor fi la ordinea zilei. Am câștigat alegerile europarlamentare, vom câștiga alegerile prezidențiale, iar anul 2020 ne va găsi victorioși în alegerile locale și parlamentare.
Toți cei care suntem aici vom munci alături de fiecare liberal călărășean pentru ca la alegerile prezidențiale de anul acesta să obținem un număr cât mai mare de voturi pentru România modernă.

Prezența dvs alături de noi ne obligă să avem motoarele turate la maxim, chiar din prima zi de campanie electorală. Ne dorim ca rezultatele de la Călărași să fie mult peste 50% și să contribuim ca tradiția liberalismului călărășean începută în 2004 să continue. Liberalii călărășeni sunt gata pentru a începe lupta electorală a cărui câștigător veți fi dumneavoastră domnule președinte Klaus Werner Iohannis!”

Klaus Iohannis: “Călărașiul este un județ cu oameni deschiși, inimoși, harnici”

Președintele le-a mulțumit călărășenilor pentru primire și s-a declarat plăcut impresionat de școala din comuna Gălbinași:

“Am revenit cu mare plăcere și am fost impresionat de primirea frumoasă pe care mi-au făcut-o oamenii locului. Nu suntem în campanie, dar dacă tot am ajuns aici am dorit să vă văd. Am fost astăzi în comuna Gălbinași, unde am vizitat o școală cu rezultate foarte frumoase. Am fost foarte impresionat de ceea ce am văzut acolo.

Cum am discutat adineauri cu prietenul meu Răducu (Filipescu – n.r.), Călărașiul este un județ cu oameni deschiși, inimoși, harnici. Sunteți un județ de frunte și în PNL, vă felicit!”

După ce a stat de vorbă cu liberalii, președintele Iohannis s-a întâlnit cu elevi și profesori ai Colegiului Național ”Barbu Știrbei”, câștigători la olimpiade și concursuri naționale de robotică și fizică.

Deși nu a fost prezent la masa prezidiului, unde președintele Iohannis a stat alături de senatorul Răducu Filipescu, primarul Daniel Drăgulin, europarlamentarul Dan Motreanu și senatorul Iulian Dumitrescu, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, l-a întâmpinat pe șeful statului în comuna Gălbinași. Vasile Iliuță nu a lipsit din poza de grup, pe care liberalii călărășeni au făcut-o cu Klaus Iohannis.

Unii au citit și asta: