in ,

Priceputul Bogdan Pascu (PC) rămâne singur? Alecsandru Boboc trece la UNPR

Falimentul politic navetistului Bogdan Pascu, preşedinte impus de prietenia cu Dan Voiculescu peste organizaţia de la Călăraşi a Partidului Conservator, devine din ce în ce mai iminent.

Adus la Călăraşi ca să revitalizeze organizaţia PC, Bogdan Pascu a devenit contemporan mai degrabă cu dezastrul filialei Partidului Conservator. Organizaţia nu a reuşit să aibă coerenţă politică, tonul dându-l bucureşteanul cu buletin de Călăraşi, Bogdan Pascu.

În timp ce USL abia se forma la Călăraşi, Pascu se preocupa, mai degrabă, de maimuţele ori hipopotamul de la Grădina Zoologică din oraş. Subiectele de maxim interes politic ori social au trecut pe lângă preşedintele venit de la Bucureşti.

Consecinţele nu au întârziat să apară. Dacă despre o posibilă îndepărtare a lui Virgil Dumbravă de PC doar se zvoneşte, plecarea primarului comunei Grădiştea, Alecsandru Boboc – important lider PC este sigură.

Boboc a recunoscut că pleacă din Partidul Conservator, sătul de lipsa de implicare a liderilor judeţeni, pentru a se alătura UNPR, unde a găsit mai multă coerenţă şi oameni interesaţi de subiecte serioase şi de interes pentru electorat. Alecsandru Boboc a declarat, extrem de clar, că la următoarele alegeri locale va candida pentru Primărie de pe listele UNPR. În momentul de faţă, Boboc nu poate să-şi dea demisia din PC, legea prevăzând că primarul care demisionează din partudl pe listele căruia a candidat îşi pierde mandatul.

Preşedintele PC Călăraşi, Bogdan Pascu, dă dovadă, în continuare, de lipsă de tact şi habarnism politic vorbind despre faptul că Boboc ar fi trecut către actuala putere politică din cauza dosarelor pe care le are la DNA. Subiect despre care, la conferinţele de presă, nu a insistat, fiind mai interesat de confortul maimuţelor ori coteţul hipopotamului.