in

Primăria acuză CJ Călărași că a dat afară sportivii de la futsal. Consiliul Județean răspunde!

După neînțelegerile apărute între Consiliul Județean Călărași și Primăria Călărași, bazate pe acuzații reciproce în ceea ce privește drumul din incinta Siderca, între cele două instituții au apărut noi tensiuni. Viceprimarul Viorel Ivanciu reclamă că echipa de futsal ar fi fost dată afară din stadionul administrat de Consiliul Județean Călărași:

“De două săptămâni echipa de futsal a fost dată afară de la cantina din cadrul stadionului, pe care noi am construit-o. Printr-o decizie a unor persoane pe care nu vreau să le mai numesc s-a luat hotărârea ca acești băieți, care au câștigat Cupa României pentru Călărași… au fost pur și simplu dați afară. Era mai ușor să fie anunțat cineva care se ocupă de echipă ca acești băieți să nu mai meargă până acolo să fie umiliți. Nu știu de ce s-a luat această decizie, întrebați-i pe cei care au făcut-o. Nu știți pe cine să întrebați, hai să fim serioși Aceleași persoane care au făcut să se desprindă secția de futsal din clubul de fotbal, aceleași persoane care vă intoxică…”

Daniel Drăgulin: „În urma divergențelor care au avut loc cu acest drum, fotbaliștii au fost dați afară”

În conferința de presă în care Viorel Ivanciu a făcut aceste declarații, primarul Daniel Drăgulin s-a oferit, conform propriei expresii, să pună punctul pe “i”: “ În urma divergențelor care au avut loc cu acest drum, fotbaliștii au fost dați afară că, vezi Doamne, noi i-am făcut plângere penală Consiliului Județean. Asta mi se pare… Câtă vreme există un club și sunt acele sponsorizări, când noi am fost și suntem deschiși la colaborare…Niciodată n-am dat înapoi.”

Eduard Grama: „Domnul Ivanciu ar fi trebuit să ofere un echilibru și nu o zânzanie ieftină”

I-am cerut un punct de vedere despre situația expusă de edilii Primăriei Călărași lui Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare şi Relații Externe din cadrul Consiliului Județean Călărași, persoana care se ocupă, printre altele, de administrarea stadionului. Acesta spune că nu există nici un fel de document în virtutea căruia fotbaliștii de la futsal să aibă dreptul să mănânce în baza sportivă a AFC Dunărea Călărași:

“Contractele iluzorii de sponsorizare ale echipei de futsal exista, din nefericire, doar în mintea domnului Ivanciu. Se poate verifica în contabilitatea clubului, neexistând niciun document în acest sens intre cele două structuri sportive.

În vara anului 2018 Consiliul Județean Călărași a realizat investiții în infrastructura stadionului, investiții absolut necesare pentru obținerea omologării în Liga 1. Numai cine nu vrea, nu vede ceea ce am făcut. Nu era o omologare de Liga 3, unde Dunărea Călărași era obișnuită să joace. Cred ca domnul Ivanciu a fost sub presiunea scandalului drumului Siderca și nu numai, pentru că la înțelepciunea vârstei pe care o are ar fi trebuit să ofere un echilibru și nu o zânzanie ieftină.

Pe domnul Drăgulin nu mă pot supăra pentru afirmațiile neadecvate spuse la o șuetă, întrucât dânsul nu a cochetat cu echipa de fotbal, pasiunea dumnealui fiind handbalul.

Clubul Dunărea nu s-a aflat niciodată în rivalitate cu clubul de futsal, obiectivele noastre sunt altele și nu ne-am gândit că putem intra în coliziune cu alți sportivi ai Călărașiului. Salutăm performanțele de la futsal și le ținem pumnii băieților să le reediteze și anul acesta.”

Written by infomuntenia.ro

Viceprimarul Dragoș Coman si directorul Vasile Manea

50.000 de vizitatori la Bâlciul din Călărași. Dragoș Coman: “Finalizăm transformarea bâlciului în târg.”

Liga Zimbrilor, etapa a 2-a: Dunărea Călărași – Steaua București