Primarul Dragu crede că ar câştiga alegerile şi la Partida Romilor

Proaspăt deţinător al funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), primarul municipiului Nicolae Dragu a ţinut să precizeze de ce a ales să facă politică în acest partid.

Nicolae Dragu a precizat că el n-ar fi plecat din PNL, chiar dacă l-a susţinut la alegerile prezidenţiale pe Traian Băsescu, pentru că trăia cu speranţa că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu va reveni la conducerea partidului. Dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar actualul executiv al PNL a hotărât excluderea sa din partid, Nicolae Dragu spune că a ales UNPR pentru că are încredere în seriozitatea şi rigoarea de militar a ministrului Gabriel Oprea – iniţiatorul construcţiei politice.

Dealtfel, Dragu recunoaşte că doctrina sa este Călăraşiul, arătând că el a ajutat partidele din care a făcut până acum parte (PUNR, PNŢCD, AP, PNL) să se facă mai cunoscute decât erau, prin numele său. Actualul primar crede că n-are importanţă pe listele cărui partid candidează, atâta vreme cât, se arată Dragu convins, el ar câştiga alegerile chiar şi dacă ar candida pe listele Partidei Romilor.

Nicolae Dragu a mărturisit că în 2012 va candida ultima oară pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, după care va ieşi la pensie. Actualul primar spune că, după ultimul său mandat, vrea să lase la conducerea Primăriei Călăraşi un tânăr serios şi capabil pe care l-a şi identificat deja, dar refuză să-i spună numele pentru a nu-l expune atacurilor venite din partea competitorilor politici.

Unii au citit și asta: