Primarul Dragu huiduit la Calarasi. Edilul i-a numit pe contestatari javre, derbedei şi golani (VIDEO)

Surpriză neplăcută pentru primarul Nicolae Dragu la încheierea Sărbătorilor Municipiului Călăraşi, în seara de duminică, 26 septembrie. Urcat pe scenă, cu câteva momente înaintea focului de artificii, primarul municipiului Călăraşi a fost întâmpinat cu huiduieli din partea mai multor călărăşeni aflaţi pe platoul din faţa Prefecturii.

Luat prin surprindere de către cei din partea cărora s-ar fi aşteptat la mulţumiri pentru organizarea Sărbătorii şi nu la huiduieli, primarul Dragu a reacţionat violent: „Sunteţi nişte javre… N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră… Aţi fost în mizerie.

Asta e mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine? Nemernicilor, voi nu reprezentaţi Călăraşiul. O haită de derbedei şi golani. La revedere! Trăiască Călăraşiul! Huiduiţi de ce? V-am scos din mizerie. Huoooo!”

Primarul Nicolae Dragu s-a retras apoi de pe scenă, acompaniat de mai multe huiduieli. Mai mulţi călărăşeni consideră că primarul a greşit atunci când s-a lăsat antrenat într-o dispută verbală cu cei care l-au huiduit, iar cuvintele sale, spuse la mânie, n-ai făcut decât să-i supere şi pe călărăşenii care nu-l huiduiseră la sosirea pe scenă.

„Practica” huiduirii reprezentanţilor autorităţilor care doresc să se adreseze mulţimilor, cu ocazia unor evenimente de divertisment, este larg întâlnită în ţară, cu atât mai mult în ultima vreme când oamenii s-au săturat de politicieni aceştia venind ş la astfel de spectacole tocmai pentru a fugi de discursurile politicianiste din programele TV.

Unii au citit și asta: