Primarul Dragu îşi cere scuze călărăşenilor explicând că nu pe ei i-a făcut “javre”

La două zile după ce aflat în faţa mulţimii strânsă în faţa Prefecturii Nicolae Dragu s-a adresat celor care l-au huiduit cu “Sunteţi nişte javre”, primarul revine cu scuze şi explicaţii:

“Adresez scuze cetăţenilor aflaţi în Piaţa Prefecturii în seara de 26 septembrie pentru incidentul produs şi menţionez că acele cuvinte spuse la mânie erau adresate grupului de huligani care m-au agresat nu numai verbal dar şi fizic în drum spre scenă, călărăşenii nefiind reprezentaţi de asemenea persoane cu un comportament care nu face cinste orasului nostru.

În calitatea mea de primar, îmi cer scuze în faţa cetăţenilor pentru că în acea seară am fost un om simplu, cazând în capcană şi reacţionând impulsiv la o situaţie creată de persoane răuvoitoare care nu au dovedit altceva decât că nu sunt cetăţeni onorabili ai acestui oraş. ”

Supărat că a fost huiduit atunci când a vrut să ia cuvântul la încheierea Zilelor municipiului Călăraşi, primarul Nicolae Dragu s-a dezlănţuit verbal împotriva contestatarilor săi:  „Sunteţi nişte javre… N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră… Aţi fost în mizerie. Asta e mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine? Nemernicilor, voi nu reprezentaţi Călăraşiul. O haită de derbedei şi golani. La revedere! Trăiască Călăraşiul! Huiduiţi de ce? V-am scos din mizerie. Huoooo!”

Unii au citit și asta: