Primarul Dragu îşi cere scuze călărăşenilor explicând că nu pe ei i-a făcut “javre”

La două zile după ce aflat în faţa mulţimii strânsă în faţa Prefecturii Nicolae Dragu s-a adresat celor care l-au huiduit cu “Sunteţi nişte javre”, primarul revine cu scuze şi explicaţii:

“Adresez scuze cetăţenilor aflaţi în Piaţa Prefecturii în seara de 26 septembrie pentru incidentul produs şi menţionez că acele cuvinte spuse la mânie erau adresate grupului de huligani care m-au agresat nu numai verbal dar şi fizic în drum spre scenă, călărăşenii nefiind reprezentaţi de asemenea persoane cu un comportament care nu face cinste orasului nostru.

În calitatea mea de primar, îmi cer scuze în faţa cetăţenilor pentru că în acea seară am fost un om simplu, cazând în capcană şi reacţionând impulsiv la o situaţie creată de persoane răuvoitoare care nu au dovedit altceva decât că nu sunt cetăţeni onorabili ai acestui oraş. ”

Supărat că a fost huiduit atunci când a vrut să ia cuvântul la încheierea Zilelor municipiului Călăraşi, primarul Nicolae Dragu s-a dezlănţuit verbal împotriva contestatarilor săi:  „Sunteţi nişte javre… N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră… Aţi fost în mizerie. Asta e mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine? Nemernicilor, voi nu reprezentaţi Călăraşiul. O haită de derbedei şi golani. La revedere! Trăiască Călăraşiul! Huiduiţi de ce? V-am scos din mizerie. Huoooo!”

Unii au citit și asta:

6 Comentarii

  1. Hac,o sticla de Jidvei la mosu acilea…trece-ma pe caiet ce mama draq,ca sunt primar…Javrelor care sunteti…Huooooo

  2. o da la intors….pe toti ne-a facut javre . esti un primar intr-un oras de javre , cum drak a luat asta 3 mandate ?

  3. da probabil a fost si putin baut ,si de aceea a reactionat asa ,dar fiecare in locul lui ar fi luat atitudine …si s`ar fi enevat ,sa fim seriosi …Calarasi este un oras plin de tigani care mai de care mai violenti ,care nu pt prima data l`a agresat verbal cat si fizic pe Dragu.ce`ati fi vrut de la acest om ? sa va urce la cer ?sa va dea bani ??orice`ar face nu e bn …cere`ti prea multe de la un om care la randul lui ,nu i`a deciziile singur ..

  4. Este inadmisibil ca o asemenea personalitate politica se exprima intr-un dialog cu un nivel asa de miserabil fata de toti locuitori din Calarasi. Nu exista scuze si un asemenea representant politic ar trebui sa-si dea dimizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*