in

Primarul Dragu nu a primit banii promişi de Băsescu şi Boc pentru Călăraşi

dragu-primar-calarasiDe două luni, peste 500 de persoane aşteaptă banii de la Primăria Călăraşi, banii care întârzie să vină, anunţă Radio Voces Campi.

“Din luna octombrie, Primaria Călăraşi nu şi-a plătit asistenţii personali, persoanele cu handicap şi ajutoarele sociale” , a declarat, pentru postul de radio, consilierul local, Ion Ştefan.
Ion Ştefan a spus că PSD, prin consilierii săi locali, va propune o rectificare bugetară, astfel încât aceste persoane să-şi primească banii pe lunile octombrie si noiembrie, fiind vorba de suma de 9 miliarde de lei vechi.

“Situaţia este cunoscută şi de executivul Primăriei, în speţă de primarul Nicolae Dragu, însă acesta a aşteptat banii promişi de Emil Boc si Traian Basescu, după vizitele pe care aceştia le-au efectuat în judeţul nostru! Există o mare supărare la nivel de executiv, nu cred ca Dragu îi va mai vota, pentru ca nu şi-au ţinut promisiunile!”, a mai declarat Ion Ştefan.

Pe de altă parte, liderul PDL, Marian Dinulescu, cel care beneficiază de sprijinul primarului Dragu în campania electorală pentru Traian Băsescu, spune că Guvernul va aloca banii necesari municipiului Călăraşi, în urma unei rectificări bugetare.