Primarul Dragu vrea să-şi dea demisia din fruntea UNPR Călăraşi

© foto: Antena 1 Călăraşi

Aflat în emisiunea “Roadele Bărăganului” realizată de jurnalista Dana Mihalache şi difuzată de Antena 1 Călăraşi, primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a declarat că intenţionează să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a UNPR.

Dragu şi-a motivat intenţia de a părăsi funcţia prin faptul că nu are suficient timp pentru a se ocupa şi de funcţia politică şi de treburile de la Primăria Călăraşi. Nicolae Dragu s-a declarat “independent de orice partid politic”. Faţă de ipoteza că ar putea să se însccrie în PDL ori PSD, primarul municipiului reşedinţă de judeţ a coementat că “la PSD în nici un caz, nu vreau să am de a face cu oameni fără caracter.”

Nicolae Dragu a mai spus că renunţă la conducerea UNPR şi pentru că nu este “deşteptul Pământului” ca să le facă pe toate.

Chestionat în legătură cu intenţia de demisie a primarului Dragu, senatorul de Călăraşi (vicepreşedinte UNPR la nivel naţional) Vasile Nedelcu a declarat că “chiar dacă demisionează din funcţia de preşedinte, domnul Dragu rămâne în partid.”

Unii au citit și asta: