in

Primarul Dragu crede că agresorul său ar fi meritat cel puţin 24 de ore de arest

La aproape două săptămâni după ce a fost agresat de un bărbat în timpul unei acţiuni de evacuare organizate de Primăria Calarasi, primarul Nicolae Dragu se arată indignat că Ion Vlada, cel care l-a lovit cu capul în gură este cercetat în stare de libertate, fără să fi fost arestat.

„Trebuia arestat cel puţin 24 de ore. Pe Dan Diaconescu îl ia pentru un fleac, că a zis unul o prostie, l-au arestat 24 de ore, iar unul care a pus viaţa în pericol la 30 de oameni… Poliţia şi Parchetul trebuie să-şi facă datoria. Trebuia cel puţin 24 de ore arestat…”- a declarat primarul Nicolae Dragu.

În data de 9 iunie, în timp ce reprezentanţi ai Primăriei executau o operaţiune de evacuare a unor familii care ocupau abuziv apartamente în blocul M9 din Călăraşi, primarul municipiului, Nicolae Dragu, a fost lovit cu capul în gură de unul dintre evacuaţi. Primarul municipiului Calarasi a ajuns la spital.

Incidentul s-a petrecut în chiar în faţa poliţiştilor, când aceştia încercau să-l liniştească pe Ion Vlada, după ce acesta a ameninţat că va arunca apartamentul în aer cu ajutorul unei butelii de aragaz, bărbatul fiind una dintre persoanele evacuate din blocul M9.