Primarul PNL al municipiului Călăraşi: „Voi face campanie pentru Traian Băsescu”

dragu-primar-calarasiAflat în emisiunea realizată de Marius Lotrea la Radio Voces Campi, primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu a uimit din nou, declarând clar şi apăsat că în campania pentru prezidenţiale îl va susţine pe Traian Băsescu.

Nicolae Dragu insistă să spună că nu mai este decât simplu membru al PNL şi are deplină libertate să sprijine pe cine doreşte. Dragu a ţinut să precizeze că nu mai este preşedinte al Organizaţiei municipale a PNL Călăraşi, în ciuda faptului că liderul judeţean al PNL – Răducu Filipescu nu recunoaşte acest lucru.

Dragu vrea să canideze independent

„Mi-am dat demisia de mult… Am fost bolnav, am zis să nu mai mă expun la atâta efort. La rugămintea liderilor de aici şi de la Bucureşti am servit PNL şi-l servesc în continuare. Nu sunt un trădător” – declară Nicolae Dragu. Cu toate acestea, primarul Călăraşiului spune că, în 2012, ar avea de gând să candideze indepependent: „Aş vrea să dau o lecţie la toate partidele politice. Să le bat pe toate. Dacă voi fi sănătos, voi candida idependent.”

Fără îndoială că cea mai controversată afirmaţie a lui Nicolae Dragu va rămâne cea legată de susţinerea lui Traian Băsescu, în campania pentru Preşedinţia României: „… Dacă n-am pe cine să suţin?! Îi anunţ pe toţi că-l voi susţine pe domnul Traian Băsescu, pentru că este un preşedinte care poate. Decizia e luată. N-am pe cine altcineva… Crin Antonescu, cu 12%?! Ce să susţin?!”

Nicolae Dragu spune clar că, în toamnă, chiar dacă este membru PNL, nu va face campanie alături de liberali: „N-am cum să fac. De ce să fac atâta efort de pomană?! Voi face campanie pentru Traian Băsescu. Eu vă spun adevărul”.

Cât despre o eventuală incompatibilitate între postura de membru PNL şi susţinător al lui Traian Băsescu, Nicolae Dragu spune senin: „Dacă nu le place de mine, să mă excludă. Eu îi iubesc. Dacă ei nu mă vor, eu îi vreau. I-am susţinut destul. Avem nevoie de demnitari mari…”

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. mare xxx e Dragu… prin 2003-2004 a incercat la PSD ca erau pe cai mari si daca nu i-a mers s-a dus la PNL care l-au primit (evident din calcul politic ca aducea voturi). acum ca liberalii nu mai sunt la banutzi si la butoane (DNA:) ), nea dragu da fuga la PDL-isti, dar nu de tot doar se face.

    …ce calcul meschin isi face — “stau in PNL dar il sustin pe Base”, adica:
    1 – daca iese Base si ramane guvern PDL poate sa spuna ca l-a sustinut puternic in Cl si se inscrie formal la PDL
    2 – daca nu iese Base, oricine ar iesi probabil guvernul va fi PSD-PNL si va arata carnetul de partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*